top of page

Extra pagina maken LEES onderstaande tekst goed door:

Als je een extra pagina wilt maken ga je naar menu's en pagina's. Je klikt op standaard opmaak. Er verschijnen drie puntjes. Je klikt op dubliceer. 

Nu verschijnt je nieuwe pagina. Je klikt weer op de drie puntjes en schrijft bij basis seo een juiste url. achter de / zonder hoofdletters en leestekenens. 

Vervolgens schrijf je bij socialmedia de juiste ondertiteling voor je pagina zodat je deze kunt verspreiden mits nodig. Je kan de afbeelding aanpassen maar vaak snijdt wix deze niet goed uit. 

De lichtblauwe hulplijnen geven de uitlijning van tekst en afbeeldigen aan. Blijf binnen de belijning zodat je op iedere pagina dezelfde 'regels' hanteert en er niks geks verspringt als je van pagina wisselt. Dit geldt ook voor de mobiele versie.

Het blauwe vak heeft minimaal de grote tot de lichtblauwe hulplijn hierboven. Heb je meer tekst maak het tekstvak, de blauwe achtergrond en de afbeelding langer (dus niet zoals dit). Verleng aan de onderkant het vak. Nooit naar boven of naar de zijkant toe. Zowel tekst als achtergrond blijft altijd binnen de lichtblauwe hulplijnen.

De titel schrijf je altijd in kleine letters. Verander niets aan de grote van de tekst of het lettertype.

Dit is de standaard opmaak van een knop: deze kan je kopiëren en een eigen url geven.

Wil je een menu online zetten (kijk dan naar de opmaak menukaart of de viervaks opmaak om te kijken of dit format beter passend is voor je tekst.

niet wijzigen

IMG_20191215_121545.jpg
bottom of page