top of page
Tafel 15.jpg

Aan de fraaie zuidrand van Breda strijkt u neer voor een culinair avondje uit. U wordt verwelkomt door onze gastvrouw Geertje. Haar team en zij leggen u in de watten, zodat u kunt genieten van de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is er hetzelfde. De twee broers laten zich graag leiden door de seizoenen, het weer en door inspiratie die soms ook henzelf verrast. Geen vaste kaart dus, maar we overleggen graag wat uw wensen zijn.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of u nu komt voor een early dinner of voor lekker lang tafelen, wij zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. We schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

Dat de liefde door de maag gaat, beseft familie Uijttewaal als geen ander. Ons werk zit erop als mensen verliefd naar buiten lopen. Op elkaar en de herinnering aan een mooie avond.

restaurant

bottom of page