Wanneer de jacht op fazant en haas geopend wordt, wordt Uijttewaal ’wild’ en dat moet gevierd worden met een event!

Op woensdag 14 en donderdag 15 oktober serveren wij een vijf gangen wildmenu voor 65 euro! Benieuwd wat we serveren, houdt deze pagina in de gaten. Hierop komt binnenkort het menu te staan. Natuurlijk heeft u de optie om dit te combineren met heerlijke wijnen, geselecteerd door sommelier Lars Uijttewaal. 

Reserveer met de reserveerknop onder aan de pagina. 

Ga naar de desbetreffende datum en klik vervolgens op het Uijttewaal goes wild ticket om u en uw gezelschap van een tafel te verzekeren. 

uijttewaal goes wild

wildmenu

Marbré van wild zwijn/ lever / coquille / brioche 

-

Bouillon van duif/ lavas / groene kool / champignons/ kastanje

-

Fazant / zuurkool / aardappel mousseline /

jus gevogelte en saus eekhoorntjesbrood 

-

Wellington van hert / pastinaak / eigen jus specerijen

-

Pure chocolade / kaneel / Citroën / vanille