top of page
3b7a59f8-34e8-4506-b41c-5a552cfe536d.jpg

Wanneer de jacht op fazant en haas geopend wordt, wordt Uijttewaal ’wild’ en dat moet gevierd worden met een event!

Op zondag 19 oktober serveren wij een vier gangen wildmenu voor 95 euro!

Natuurlijk heeft u de optie om dit te combineren met heerlijke wijnen, geselecteerd door sommelier Lisa van Gorkom.

​

Reserveer met de reserveerknop onder aan de pagina. 

Ga naar de desbetreffende datum en klik vervolgens op het Uijttewaal goes wild ticket om u en uw gezelschap van een tafel te verzekeren. 

uijttewaal goes wild

wildmenu

wild zwijn paté 

topinamboer - duindoornbes - brioche

-

Fazant

zuurkool - gerookte aardappel 

jus gevogelte - lavas 

-

Reebokfilet 

prei - knolselderij - hazelnoot

kastanjechampignon - cassis

​

-

Peer

Pure chocolade - walnoot - kardemom

3a20194c-d225-4ec3-aa3d-55887ef75bad.jpg
bottom of page