top of page
IMG-20180505-WA0004.jpg
_J5B2552-2018 KERSTSPECIAL.jpg

sven uijttewaal

Al vanaf mijn 10de sta ik in de keuken.

Nooit heb ik iets anders geambieerd. 

Op zoek naar een eigen filosofie over koken ben ik bij de beste leerbedrijven gaan werken. Bij de Zwaan in Etten-Leur kwam ik mijn partner Geertje tegen.

 

Na onze opleiding wilden we graag samen onze visie op gastronomie verwezenlijken in een eigen restaurant. 

Deze kans kwam sneller dan verwacht omdat het ons was gegund om via de serie Mijn Tent is Top onze droom waar te maken in 's-Hertogenbosch.

Na restaurant Coquille volgde een lange zoektocht naar weer een eigen plekje. In 2018 kwam eindelijk de kans voorbij om opnieuw te starten op de Ulvenhoutselaan en die hebben we met beide handen gegrepen. 

Hier kan ik mijn liefde voor koken weer kwijt. Mijn keuken draait om pure ingrediënten, klassieke bereidingen en moderne invloeden uit de hele wereld. Het weer bepaalt. Iedere dag is anders. 

Sven Uijttewaal

Voor mij is wijn passie. Het is familie en vrienden. Het is de warmte van het hart en de gulheid van de geest. Wijn is kunst. Maar ook cultuur. Het is de zin van de mensheid en de kunst van het leven. Deze filosofie heeft mij gebracht tot deze samenstelling van de kaart. Heeft u vragen over wijnen of wens t u een aangepast wijnarrangement? Stel ze gerust. Drink en geniet.

 

Lars Uijttewaal

IMG-20180505-WA0005.jpg

lars uijttewaal

Begeleidende wijn
Menu prive chef
bottom of page