Geachte Gast, 

​

We zijn blij verrast dat wij als restaurant op 1 juni weer open mogen. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier ons Corona-protocol

 

Omdat we niet zoveel gasten kunnen ontvangen als normaal, blijft onze takeawayshop: 'Uijttewaal thuis' ook geopend en zijn wij op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor lunch!

​

Wilt u reserveren of bestellen, klik dan op de reserveer of bestelknop onderaan deze pagina. Wilt u meer informatie over ons en wat wij u te bieden hebben? Blader rustig door onze website en ontdek onze liefde voor topgastronomie.

​

Team Uijttewaal

​

​

Druk op de menuknop rechtsboven in voor meer informatie over ons.

Geachte Gast, 

​

We zijn blij verrast dat wij als restaurant op 1 juni weer open mogen. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.  

Bekijk hier ons Corona-protocol

 

Omdat we niet zoveel gasten kunnen ontvangen als normaal, blijft onze takeawayshop 'Uijttewaal thuis' ook geopend en zijn wij op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor lunch!

​

Wilt u reserveren of bestellen, klik dan op de reserveer of bestelknop onderaan deze pagina.

Wilt u meer informatie over ons en wat wij u te bieden hebben? Klik dan op de menuknop (drie streepjes) rechts bovenin de pagina en ontdek onze liefde voor topgastronomie.

​

Team Uijttewaal

​

​