Sven Uijttewaal

Al vanaf mijn 10de sta ik in de keuken.

Nooit heb ik iets anders geambieerd. 

Op zoek naar een eigen filosofie over koken ben ik bij de beste leerbedrijven gaan werken. Bij de Zwaan in Etten-Leur kwam ik mijn partner Geertje tegen.

 

Na onze opleiding wilden we graag samen onze visie op gastronomie verwezenlijken in een eigen restaurant. 

Deze kans kwam sneller dan verwacht omdat het ons was gegund om via de serie Mijn Tent is Top onze droom waar te maken in 's-Hertogenbosch.

Na restaurant Coquille volgde een lange zoektocht naar weer een eigen plekje. In 2018 kwam eindelijk de kans voorbij om opnieuw te starten op de Ulvenhoutselaan en die hebben we met beide handen gegrepen. 

Hier kan ik mijn liefde voor koken weer kwijt. Mijn keuken draait om pure ingrediënten, klassieke bereidingen en moderne invloeden uit de hele wereld. Het weer bepaalt. Iedere dag is anders. 

Sven Uijttewaal